המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים עם סוכר עד קבלת קצף יציב.
מוסיפים חלמונים ומערבבים. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מיץ לימון ושמן. מערבבים לתערובת חלקה.
יוצקים לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד שהקיסם יוצא יבש.
מכינים את הקרם: מרתיחים שמנת מתוקה עם שוקולד וסוכר על אש קטנה ביותר, תוך ערבוב מתמיד, עד שרוב השוקולד נמס. מורידים מהאש וממשיכים לערבב עד קבלת קרם מבריק ואחיד. מצננים ללילה במקרר.
למחרת מקציפים את תערובת השוקולד לקרם.
מרטיבים את העוגה על העוגה במיץ תפוזים ולאחר מכן מצפים ומקשטים בקרם שוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0