המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים בפומפייה את הבצל, תפוחי אדמה וקישוא, סוחטים היטב לניקוז הנוזלים.
מוסיפים את הקמח, ביצים ותבלינים ומערבבים היטב.
יוצקים למחבת עם שמן רותח באמצעות כף, ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מגישים חם עם מה שאוהבים- בתאבון!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0