המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לפרוס את החזות לאורכם.
לקחת בשר טחון ולהוסיף לתוכו בצל חתוך לחתיכות קטנות, תבלינים, פטרוזליה קצת שמן ומים.
שמים בתוך החזה כמות לא גדולה של בשר, מגלגלים וסוגרים בקיסם.
שמים את החזה בתוך ביצה ואחר כך בתוך צלחת קמח ומטגנים.
מעבירים את השניצל לתבנית פיירקס משומנת,
מבשלים רוטב פטריות על פי הוראות היצרן, וכשהוא רותח מוסיפים קופסאת פטריות ושופכים על השניצל,
אופים בתנור בחום בינוני שחומם מראש 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0