המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את חומרי הבצק לקערה, מערבבים מעט ולשים עד קבלת בצק אחיד וגמיש.
משטחים את הבצק בתבנית 20X30 ס"מ משומנת.
מערבבים את חומרי תערובת השוקולד ומשטחים על הבצק.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0