המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
רוחצים היטב את הסלק ומבשלים במים עד שיתרכך, כ-90 דקות.
כשהסלק מתקרר מקלפים אותו, חותכים לעיגולים ומניחים בקערה.
הכנת התחמיץ: מערבבים את כל החומרים ביחד, כולל 2 כוסות ממי בישול הסלק. לאחר מכן, שופכים הכל על הסלק.
משהים כמה שעות ואפילו יום לפני האכילה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0