המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים לסיר את שמן הקנולה ומחממים. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הכוסמת ומטגנים מעט, עד שכולה מתכסה בשמן. מוסיפים את המים הרותחים, המלח והפלפל, מכסים ומבשלים 15 דקות.
מצננים 10-5 דקות, עד שהכוסמת חמימה אך לא מהבילה.
מעבירים את הכוסמת לקערת הגשה. מוסיפים את העגבניות, עשבי התיבול, שמן הזית ומיץ הלימון ומערבבים. אם צריך, מוסיפים עוד קצת מלח ופלפל שחור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0