המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את זרעי החמנייה, אגוזי המלך ואגוזי הברזיל לכמה שעות בקערה עם מים.
מסננים מהמים וטוחנים את האגוזים והגרעינים במעבד מזון. מוסיפים את קורט המלח, התמרים, הבננה, והאגבה, מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
טועמים את התערובת. אם חסרה מתיקות, אפשר להוסיף אגבה עד למתיקות הרצויה.
שמים בקערה את התערובת ומוסיפים לה את הקוקוס המיובש.
משטחים את התערובת בתבנית עגולה משומנת (כיאה לעוגת שוקולד מפנקת).
הופכים את שמן הקוקוס לנוזלי - שמים את הצנצנת בקערה עם מים חמימים עד שהשמן מתחמם מעט והופך לנוזלי.
מרסקים את הבננה, מוסיפים ומערבבים את שמן הקוקוס (הנוזלי) עם אבקת הקקאו או החרובים, מוסיפים אגבה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים על העוגה ומכניסים למקפיא.
מוציאים אותה כמה דקות לפני ההגשה. העוגה מוגשת קרה וניתן לפזר מעליה שבבי קוקוס, תותים או כל פרי אחר שאוהבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0