מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן, ומסננים. מניחים בתבנית חסינת אש משומנת את הניוקי, מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים, מערבבים קלות ומשטחים.
שלב 2
0 דקות
מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים פירורית זהב, מטגנים קלות תוך הוספת השום הכתוש ומרק תיבול בטעם עוף. מפזרים את פירורי הזהב המתובלים על הניוקי והברוקולי בתבנית בשכבה אחידה.
שלב 3
1 דקות
מפזרים מעל את גבינת העמק המגוררת (ניתן להמיר בגבינת מוצרלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 15 דקות ומגישים חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן, ומסננים. מניחים בתבנית חסינת אש משומנת את הניוקי, מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים, מערבבים קלות ומשטחים.
שלב 2
מתוך
3
מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים פירורית זהב, מטגנים קלות תוך הוספת השום הכתוש ומרק תיבול בטעם עוף. מפזרים את פירורי הזהב המתובלים על הניוקי והברוקולי בתבנית בשכבה אחידה.
שלב 3
מתוך
3
מפזרים מעל את גבינת העמק המגוררת (ניתן להמיר בגבינת מוצרלה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 15 דקות ומגישים חם.
בתיאבון!
הערות 0