המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את המרגרינה והחמאה בסיר, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שנוצרת בלילה. מכניסים את האטריות ומערבבים כך שכל האטריות יספגו את הקרמל שנוצר.
מכינים פודינג וניל לפי הוראות ההכנה ע"ג האריזה.
לוקחים תבנית ומניחים שכבה עבה של אטריות, מעליה יוצקים את הפודינג ולסיום מקשטים בשכבה דקה של אטריות.
מעבירים למקרר, עדיף ליום-יומיים לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0