המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
בקערה גדולה מניחים יחד סוכר, שמן, ביצים, חלבון ומלח, וטורפים בעזרת מטרפה ידנית עד שהתערובת אחידה.
מנפים פנימה את הקמח התופח, מוסיפים את הקפה והקוקוס וממשיכים לטרוף רק עד שהתערובת מתחילה להתאחד.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים עד שהוא מתפזר באופן אחיד בתערובת.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את השוקולד המומס, כפית אבקת הקפה ורבע כוס החלב לתערובת אחידה.
מעבירים שליש מתערובת העוגה אל תוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
יוצקים את תערובת העוגה אל תוך התבנית ומעליה את תערובת השוקולד. בעזרת סכין או קיסם ארוך יוצרים דוגמת שיש.
אופים את העוגה 30-40 דקות , עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0