המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול המתאים למרק מחממים את שמן הזית ומתחילים בטיגון עדין של הבצל הקצוץ יחד עם הגזר והסלרי, עד שהבצל הופך שקוף. מתבלים בפלפל גרוס.
מנמיכים את האש ומוסיפים את העוף החתוך עם העצם. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה למשך כ-15 דקות.
מוסיפים את המים החמים ומבשלים את העוף עם העצם למשך 60 דקות, על חום בינוני ולא גבוה.
מוציאים את העוף (טיפ: העוף המכובס יכול לשמש אותנו לארוחה אחרת. אני אוהב לצלות אותו בתנור בחום של 180 מעלות, למשך עשרים דקות).
מוציאים את הקצף וממשיכים לבשל על אש נמוכה.
מוסיפים את רצועות חזה העוף ומתבלים באבקת מרק ומלח לפי הצורך. מכסים.
מכינים את האטריות: במחבת ללא שמן מקפיצים את האטריות למשך 2-3 דק' עד שהן מזהיבות מעט. ההקפצה מונעת מהאטריות להתפורר במהלך הבישול.
ממשיכים בבישול המרק במכסה סגור, עד שחזה העוף מלבין ומוכן לאכילה, כ-12 דקות.
מוסיפים את האטריות והכוסברה, מבשלים עוד 10 דקות ומסירים מהאש. בודקים טעמים לפני ההגשה ומתבלים במידת הצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0