המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים למעט המנגו במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לתערובת אחידה.
משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 26 סמ או תבנית מרובעת בגודל דומה. יוצקים את התערובת פנימה.
מניחים על התערובת את פיסות המנגו עם צד הקליפה כלפי מטה. לוחצים מעט כך שהפיסות תתקבענה בעוגה אבל לא תשקענה למעמקיה.
אופים שעה בתנור שחומם ל-180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0