המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקצוץ את הכרוב דק ולהעביר לקערה.
את מרכיבי הרוטב לשים בסיר באש קטנה לערבב עד לקבלת רוטב אחיד, לשפוך את הרוטב על הכרוב הקצוץ ולערבב בעדינות.
לפני הגשה לעטר בשומשום קלוי או שקדים חצוים קלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0