המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערת המיקסר את קמח השמרים, מוסיפים את המים הפושרים, מלח וסוכר וניל.
מערבבים באופן איטי את כל העיסה, עד שמתקבל בצק חלק וסמיך כשמנת. מוסיפים מים במידת הצורך.
מתפיחים את הבצק 60 דקות, כשהוא מכוסה במגבת.
בינתיים מכינים את הסירופ. מבשלים על להבה קטנה, תוך כדי ערבוב, את המים, סוכר, מיץ לימון וכף קינמון במשך 25 דקות, עד שמתקבל סירופ דל. מצננים אותו.
מחממים את השמן לחום גבוה מאוד.
יוצקים את בלילת הבצק לתוך השמן החם בעזרת מצקת והופכים עד להזהבה בשני הצדדים.
מניחים את הסופגניות על נייר סופג וטובלים אותן בסירופ.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0