המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 170 מעלות. שמים בקערה פקאן סיני, קוקוס מקורמל, 50 גרם חמאה וכף של אבקת קקאו. ממוללים את מרכיבי הקרמבל באצבעות עד קבלת פירורים, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות. מצננים.
במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד. למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.
ממיסים שוקולד מריר עם מיכל שמנת מתוקה במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה, מוסיפים כפית נס קפה ומערבבים שוב. מצננים.
בתחתית כל כוס שמים מעט מהקרמבל. מזלפים שכבה של מוס שוקולד בעובי של כס"מ וחצי. חוזרים שוב על שתי הפעולות האחרונות (סה"כ ארבע שכבות). מעל שכבת המוס האחרונה שמים שכבה של כחצי ס"מ רוטב שוקולד.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ לעשות זאת כ-120 דקות לפחות לפני ההגשה.
לפני ההגשה מפזרים מעט מהקרמבל מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0