מכינים קרם וניל ופצפוצי שוקולד: במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי, עד לאיחוד. ניתן להוסיף שתי כפות פינה קולדה בקרם ולערבב (לא חובה). למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.
שלב 3
15 דקות
מכינים את הקרמבל: שמים בקערה קוקוס מקורמל וחמאה (ניתן להמיר בשתי כפות שמן קוקוס מומס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וממוללים בידיים ליצירת פירורים. מעבירים למקפיא לכ-15 דקות.
שלב 4
0 דקות
מכינים את קולי האננס: חותכים את האננס לקוביות קטנות (כחצי ס"מ) ומניחים שלושת רבעי מהכמות במחבת קטנה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. את התערובת טוחנים בבלנד סטיק עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים.
שלב 5
0 דקות
מרכיבים את הקינוח: לכל כוס מזלפים שכבה של כס"מ וחצי של קרם הוניל. מוסיפים מעל כפית גדושה של קוקוס מקורמל ומנערים קלות להשטחה. מזלפים עוד שכבת קרם וניל בעובי של כס"מ וחצי ומעליה יוצקים שכבה של כחצי ס"מ קולי אננס. מוסיפים שכבה נוספת של קוקוס מקורמל ומניחים מעליה שארית קוביות האננס החתוך לקישוט.
שלב 6
120 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ כ-120 דקות לפחות לפני ההגשה.
שלב 7
0 דקות
טיפ: במקום אננס טרי ניתן להשתמש בקופסת שימורי אננס. במקרה זה יש להוריד את הסוכר בשלב הכנת הקולי.
שלב 1
מתוך
7
מכינים קרם וניל ופצפוצי שוקולד: במיקסר במהירות בינונית מקציפים מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במשך כדקה וחצי, עד לאיחוד. ניתן להוסיף שתי כפות פינה קולדה בקרם ולערבב (לא חובה). למרקם קרמי עדין יותר ניתן להקציף ידנית עם מטרפה.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית. שומרים בקירור עד להרכבת המנה.
שלב 3
מתוך
7
מכינים את הקרמבל: שמים בקערה קוקוס מקורמל וחמאה (ניתן להמיר בשתי כפות שמן קוקוס מומס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וממוללים בידיים ליצירת פירורים. מעבירים למקפיא לכ-15 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מכינים את קולי האננס: חותכים את האננס לקוביות קטנות (כחצי ס"מ) ומניחים שלושת רבעי מהכמות במחבת קטנה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים יחד על אש בינונית עד להמסה של הסוכר. את התערובת טוחנים בבלנד סטיק עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים.
שלב 5
מתוך
7
מרכיבים את הקינוח: לכל כוס מזלפים שכבה של כס"מ וחצי של קרם הוניל. מוסיפים מעל כפית גדושה של קוקוס מקורמל ומנערים קלות להשטחה. מזלפים עוד שכבת קרם וניל בעובי של כס"מ וחצי ומעליה יוצקים שכבה של כחצי ס"מ קולי אננס. מוסיפים שכבה נוספת של קוקוס מקורמל ומניחים מעליה שארית קוביות האננס החתוך לקישוט.
שלב 6
מתוך
7
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ כ-120 דקות לפחות לפני ההגשה.
שלב 7
מתוך
7
טיפ: במקום אננס טרי ניתן להשתמש בקופסת שימורי אננס. במקרה זה יש להוריד את הסוכר בשלב הכנת הקולי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0