המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את העוגיות: מכניסים לקערת מערבל עם וו לישה את החמאה ואבקת הסוכר ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה. מנפים פנימה את הקמח, הקורנפלור והקקאו. מוסיפים את המים הקרים ומערבלים ערבול קצר בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד (אם הבצק דביק מדי מוסיפים 2-3 כפות קמח).
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומרדדים לעלה בעובי 3-4 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-7 ס"מ, מעבירים לתבנית ואופים כ-15 דקות. מצננים על רשת.
מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ושמן בבאן מרי (סיר עם מים רותחים ובתוכו סיר קטן יותר) או במיקרוגל. בוחשים לקרם חלק.
מרכיבים את הקרמבו: מניחים על כל עוגייה כדור גלידת וניל, יוצקים שוקולד מומס, מפזרים סוכריות ומגישים מיד, או מעבירים למקפיא עד להגשה.
טיפ לממהרים: במקום להכין בצק לעוגיות, ניתן לקנות ביסקוויטים עגולים מוכנים. ובמקום להכין גנאש שוקולד, ניתן להשתמש בסירופ שוקולד מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0