המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף הסלקים ולחצות אותם.
לכסות אותם במים ולבשל עם חצי כף סוכר, חצי כפית מלח ועלי דפנה עד שהסלק רך.
לסנן (במי הבישול ניתן להשתמש להכנת חמיצה).
לחתוך את הסלק לפרוסות דקות או לקוביות קטנות.
לקצוץ דק את הבצל והמלפפון החמוץ.
להכין רוטב ממיץ לימון, מלח, סוכר, פלפל, חרדל ושמן.
לערבב את הירקות עם הרוטב ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0