המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הזיתים ומנקים אותם משאריות העלים.
מכניסים את העלים לקערה ושופכים עליהם את מלח הבישול.
לאורך 10 ימים הופכים ומערבבים פעמיים ביום. (רק מערבבים).
בתום עשרה ימים, ואפשר גם קודם, בודקים אם המרירות יצאה לגמרי.
שוטפים היטב את הזיתים, מכניסים לצנצנת, מוסיפים לימון, קצת מים, שליש כוס שמן ומכסים בפרוסות לימון.
אוטמים את הצנצנת ושומרים במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0