המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני (120 מעלות). מצפים תבנית מרובעת בנייר אפייה ומציירים עיגול באמצע.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד לקבלת קצף חזק.
משטחים את הקצף על גבי העיגול ואופים כשעה וחצי עד שעתיים, עד לקבלת מרנג קשה.
מוס: ממיסים את השוקולד עם החלב במיקרוגל, או בסיר אדוי כפול.
מערבבים את הג'לטין עם מים עד להמסה ומוסיפים לתערובת השוקולד.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומערבבים עם תערובת השוקולד.
הכנת העוגה, יש למלא את המרנג במוס השוקולד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0