המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להשרות את הבורגול כמה שעות במים.
לסחוט את הבורגול מהמים היטב, להוסיף את הקמח, המלח והשמן ולערבב היטב לכדור בצק.
לכסות בנילון נצמד ולהשאיר במקרר ללילה.
מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים גם אותו עד שנעשה שחום.
מוסיפים את התבלינים ואת הפטרוזיליה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כמה דקות עד שהבשר משחים יפה.
משטחים את הבצק לעיגולים קטנים בידיים משומנות או רטובות ויוצרים עיגולים, שמים בתוך העיגול את המלית, סוגרים ומהדקים היטב לכדור .
משטחים את הכדור מעט.
שמים במחבת שמן עמוק ומטגנים את הקובות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0