המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להמיס חמאה במיקרוגל, להוסיף סוכר, שוקולד וקפה נמס ולטרוף היטב. במידה והשוקולד לא נמס מספיק ניתן לחמם עוד מעט במיקרוגל ולערבב להמסה.
לצנן מעט ולהוסיף פנימה קמח תפוחי אדמה ,אבקת אפיה וביצים, לערבב היטב לקבלת תערובת אחידה.
לצקת את התערובת לתבנית משומנת.
לאפות כ-30 דקות.
בסיר קטן להמיס שמנת מתוקה ושוקולד חלב, לערבב לאיחוד ולשפוך על העוגה בעודה חמה.
מקשטים באגוזים או ב-4 כפות מרשמלו או 4 כפות שבבי שקדים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0