ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות. מוסיפים סוכר חום, מייפל, מיץ לימון וקינמון. מרככים כדקה-שתיים ומסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות וממלאים עד ל-3/4 מגובה התבניות.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את כל חומרי פירורי הבצק, בקערה נפרדת לתערובת אחידה. מפזרים כף או שתיים מהתערובת על התפוחים.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את כל התבניות בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים ונוזלי התפוחים מבעבעים.
שלב 5
0 דקות
מגישים עם מעט שמנת חמוצה או כדור גלידה ומעטרים בעלי נענע.
שלב 6
1 דקות
ניתן להמיר את התפוחים ב- 6 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.. -(קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות)
שלב 1
מתוך
6
ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות. מוסיפים סוכר חום, מייפל, מיץ לימון וקינמון. מרככים כדקה-שתיים ומסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות וממלאים עד ל-3/4 מגובה התבניות.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים את כל חומרי פירורי הבצק, בקערה נפרדת לתערובת אחידה. מפזרים כף או שתיים מהתערובת על התפוחים.
שלב 4
מתוך
6
מסדרים את כל התבניות בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים ונוזלי התפוחים מבעבעים.
שלב 5
מתוך
6
מגישים עם מעט שמנת חמוצה או כדור גלידה ומעטרים בעלי נענע.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להמיר את התפוחים ב- 6 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.. -(קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות)
הערות 0