המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות. מוסיפים סוכר חום, מייפל, מיץ לימון וקינמון. מרככים כדקה-שתיים ומסירים מהאש.
מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות וממלאים עד ל-3/4 מגובה התבניות.
מערבבים את כל חומרי פירורי הבצק, בקערה נפרדת לתערובת אחידה. מפזרים כף או שתיים מהתערובת על התפוחים.
מסדרים את כל התבניות בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים ונוזלי התפוחים מבעבעים.
מגישים עם מעט שמנת חמוצה או כדור גלידה ומעטרים בעלי נענע.
ניתן להמיר את התפוחים ב- 6 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.. -(קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות)
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0