המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קליית החצילים: נועצים מזלג מספר פעמים על פני החציל ויוצרים חורים. מניחים את החציל על רשת מעל גריל פחמים, וקולים את החציל מכל הכיוונים עד שהוא הופך למקומט ורך.
מוציאים את החציל מהמנגל ומניחים בצלחת הגשה נאה. עם סכין חד פותחים את קליפת החציל ופוערים פתח.
מוסיפים לקערה את גביע היוגורט ו-3 כפות טחינה גולמית. יוצקים את מיץ הלימון מלימון אחד, מוסיפים לקערה את שיני השום הכתוש.
יוצקים מעט מים בהדרגה ומערבבים, עד לקבלת הסמיכות הרצויה. מתבלים בקורט מלח ופלפל שחור.
יוצקים את רוטב הטחינה - יוגורט על החציל הקלוי, ומגישים עם לחם טרי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0