המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר גבוה ורחב את הבצל בשמן, עד להשחמה.
טוחנים במעבד מזון את העגבניות והשום, עד לקבלת מחית חלקה.
מוסיפים לסיר את מחית העגבניות, מרק תיבול עגבניות, ארבע כוסות מים ורסק העגבניות. מביאים לרתיחה.
מערבבים בקערה, ולשים את כל הרכיבים לתערובת הקציצות, עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים בידיים רטובות או משומנות מתערובת הבשר כדורים קטנים, ומכניסים לתוך הרוטב המבעבע.
מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כ-20 דקות. יוצקים מפעם לפעם מן הרוטב מעל הקציצות, או הופכים את הכדורים.
מגישים עם פסטה, פתיתים, אורז או פירה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0