שמים בקערת מיקסר את הקמח, מים, סוכר, שמן ולשים 10 דקות לבצק אחיד. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
שלב 2
0 דקות
מכסים את הבצק ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים את הצנוברים והתבלינים.
שלב 4
0 דקות
מצננים ומוסיפים אל הבצק באמצעות לישה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את הבצק המוכן למשטח עבודה מעט מקומח, לשים מעט ביד ומחלקים ל- 2 כדורים שווים.
שלב 6
0 דקות
מחלקים כל חלק ל- 3 וקולעים צמה. בכדי שתצא לכם חלה יפה, צרו 3 נקניקים מחודדים מעט בקצוות ושמנמנים במרכז. קלעו את הצמה באופן רופף על מנת שיהיה לה מקום לתפוח בהמשך.
שלב 7
0 דקות
את הצמות הקלועות מעבירים לתבנית תנור ומתפיחים שעה נוספת.
שלב 8
0 דקות
מברישים בעדינות בביצה. מפזרים שומשום או פרג.
שלב 9
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 40 דקות, עד השחמה.
שלב 1
מתוך
9
שמים בקערת מיקסר את הקמח, מים, סוכר, שמן ולשים 10 דקות לבצק אחיד. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
שלב 2
מתוך
9
מכסים את הבצק ומתפיחים עד הכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
9
מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים את הצנוברים והתבלינים.
שלב 4
מתוך
9
מצננים ומוסיפים אל הבצק באמצעות לישה.
שלב 5
מתוך
9
מעבירים את הבצק המוכן למשטח עבודה מעט מקומח, לשים מעט ביד ומחלקים ל- 2 כדורים שווים.
שלב 6
מתוך
9
מחלקים כל חלק ל- 3 וקולעים צמה. בכדי שתצא לכם חלה יפה, צרו 3 נקניקים מחודדים מעט בקצוות ושמנמנים במרכז. קלעו את הצמה באופן רופף על מנת שיהיה לה מקום לתפוח בהמשך.
שלב 7
מתוך
9
את הצמות הקלועות מעבירים לתבנית תנור ומתפיחים שעה נוספת.
שלב 8
מתוך
9
מברישים בעדינות בביצה. מפזרים שומשום או פרג.
שלב 9
מתוך
9
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 40 דקות, עד השחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0