המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתבלים את נתח הבשר במלח גס ובפלפל שחור גרוס.
צורבים את הנתח במחבת חמה מכל הצדדים.
מטגנים את הבצל והפטריות יחד ומתבלים במלח, אבקת מרק פטריות, פלפל שחור וטימין.
מניחים לתערובת להתקרר.
מרדדים מעט את בצק העלים כדי שיהיה רחב וארוך מהנתח ויוכל לעטוף אותו.
מפזרים במרכז הבצק מתערובת הבצל והפטריות ומניחים מעל את נתח הבשר.
סוגרים את מעטפת הבצק ודואגים שהתפר יהיה כלפי מטה.
טורפים את חלמון הביצה ומורחים על הבצק.
מעבירים למקרר ל– 30 דקות.
מוציאים מהמקרר ואופים בחום של 200 מעלות כ- 30 דקות.
כשהמאפה מצטנן מעט פורסים לפרוסות של 3 ס"מ ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0