המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
קולפים את תפוחי האדמה והבטטות.
פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף. מקפידים שהתחתית תישאר מחוברת.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ב-2 כפות שמן זית.
מסדרים תפוח אדמה פרוס ואז בטטה וממשיכים לסדר באותו האופן.
מערבבים אבקת מרק במים רותחים ומוזגים על הפרוסות שסידרנו באופן שווה.
מזלפים מעל 4 כפות שמן זית.
מפזרים מעל טימין ומכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור לשעה.
לאחר שעה מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות שעה נוספת עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2