המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחוני העוף עד הזהבה קלה.
מסדרים את כל הירקות בכלי הגשה, כאשר החסה למטה וכל היתר למעלה.
בצנצנת עם מכסה מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
מפזרים את נתחוני העוף על הירקות. על הירקות יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0