המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחוני העוף עד הזהבה קלה.
מסדרים את כל הירקות בכלי הגשה, כאשר החסה למטה וכל היתר למעלה.
בצנצנת עם מכסה מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
מפזרים את נתחוני העוף על הירקות. על הירקות יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0