מנפים קמח לקערה גדולה, מוסיפים את שאר המצרכים (למעט ממרח תמרים למילוי), ומערבבים עד התאחדות.
שלב 2
0 דקות
לשים עד שנעשה בצק אחיד. אם הבצק קשה ולא מתאחד, אפשר להוסיף מעט מרגרינה. לבצק לח מידי מוסיפים קמח.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-2, ומרדדים כל חלק על משטח עבודה עם מעט קמח. קורצים עיגולים בעזרת כוס, ומניחים במרכז כל עיגול מעט ממרח תמרים (אפשר להוסיף אגוזים קצוצים אם אתם רוצים). סוגרים בצורת אוזן המן ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
30 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, ואופים כ-20-30 דקות, או עד שמזהיב.
שלב 5
0 דקות
לעיטור: מצננים וטובלים באבקת סוכר.
שלב 6
0 דקות
ניתן להכין מהבצק גם רולדות ולחרוץ לפרוסות לפני האפייה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מנפים קמח לקערה גדולה, מוסיפים את שאר המצרכים (למעט ממרח תמרים למילוי), ומערבבים עד התאחדות.
שלב 2
מתוך
6
לשים עד שנעשה בצק אחיד. אם הבצק קשה ולא מתאחד, אפשר להוסיף מעט מרגרינה. לבצק לח מידי מוסיפים קמח.
שלב 3
מתוך
6
מחלקים את הבצק ל-2, ומרדדים כל חלק על משטח עבודה עם מעט קמח. קורצים עיגולים בעזרת כוס, ומניחים במרכז כל עיגול מעט ממרח תמרים (אפשר להוסיף אגוזים קצוצים אם אתם רוצים). סוגרים בצורת אוזן המן ומהדקים היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, ואופים כ-20-30 דקות, או עד שמזהיב.
שלב 5
מתוך
6
לעיטור: מצננים וטובלים באבקת סוכר.
שלב 6
מתוך
6
ניתן להכין מהבצק גם רולדות ולחרוץ לפרוסות לפני האפייה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0