הכנת העוגה: להכניס לתוך סיר קטן את השוקולד והחלב, לערבב על אש נמוכה עד המסה מוחלטת. לכבות ולהוסיף את החמאה ולערבב עד להמסתה, עד קבלת רוטב מבריק וחלק. מצננים מעט.
שלב 2
0 דקות
להפריד את הביצים. להוסיף את החלמונים לתערובת השוקולד ולערבב היטב.
שלב 3
0 דקות
להקציף את החלבונים עד שייוצר קצף קל. להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שייווצר קצף יציב.
שלב 4
0 דקות
להוסיף לקצף את הקמח התופח, את אבקת השוקו ואת תערובת השוקולד, לקפל בעדינות.
שלב 5
0 דקות
לצקת את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת.
שלב 6
40 דקות
לאפות כ-40 דקות, בתנור שחומם מראש לחום בינוני. העוגה מוכנה כאשר קיסם עץ הננעץ במרכזה יוצא יבש.
שלב 7
0 דקות
להוציא מהתנור ולצנן על גבי רשת.
שלב 8
0 דקות
קרם שוקולד: להמיס בסיר את השוקולד והשמנת, עד קבלת רוטב מבריק וחלק.
שלב 9
0 דקות
לאחר שהעוגה התקררה, ליצוק ציפוי מעל העוגה ולמרוח בשכבה אחת על כולה.
שלב 1
מתוך
9
הכנת העוגה: להכניס לתוך סיר קטן את השוקולד והחלב, לערבב על אש נמוכה עד המסה מוחלטת. לכבות ולהוסיף את החמאה ולערבב עד להמסתה, עד קבלת רוטב מבריק וחלק. מצננים מעט.
שלב 2
מתוך
9
להפריד את הביצים. להוסיף את החלמונים לתערובת השוקולד ולערבב היטב.
שלב 3
מתוך
9
להקציף את החלבונים עד שייוצר קצף קל. להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שייווצר קצף יציב.
שלב 4
מתוך
9
להוסיף לקצף את הקמח התופח, את אבקת השוקו ואת תערובת השוקולד, לקפל בעדינות.
שלב 5
מתוך
9
לצקת את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת.
שלב 6
מתוך
9
לאפות כ-40 דקות, בתנור שחומם מראש לחום בינוני. העוגה מוכנה כאשר קיסם עץ הננעץ במרכזה יוצא יבש.
שלב 7
מתוך
9
להוציא מהתנור ולצנן על גבי רשת.
שלב 8
מתוך
9
קרם שוקולד: להמיס בסיר את השוקולד והשמנת, עד קבלת רוטב מבריק וחלק.
שלב 9
מתוך
9
לאחר שהעוגה התקררה, ליצוק ציפוי מעל העוגה ולמרוח בשכבה אחת על כולה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0