המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הירקות.
מחממים סיר עם שמן זית ומשחימים את נתחי העוף מספר דקות.
מוסיפים מלח ופלפל, בצל, שום וגזר ומטגנים יחד.
יוצקים את מיץ הרימונים ורכז הרימונים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, עד שנתחי העוף עשויים (כשנועצים בהם סכין מזהים נוזל צלול) והרוטב מסמיך למרקם של סירופ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0