להעביר את הקרם לשקית זילוף ולמקם עם צנטר משומן ולמלא את הגליליות בקרם (ניתן למלא גם ללא צנטר).
שלב 3
120 דקות
לייצב במקרר 120 דקות להגיש.
*ניתן להכין עם גליליות בטעם שוקו ובמקום תפוז מגורר לימון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
לערבב יחד את כל מרכיבי הקרם ולשמור במקרר 30 דקות.
שלב 2
מתוך
3
להעביר את הקרם לשקית זילוף ולמקם עם צנטר משומן ולמלא את הגליליות בקרם (ניתן למלא גם ללא צנטר).
שלב 3
מתוך
3
לייצב במקרר 120 דקות להגיש.
*ניתן להכין עם גליליות בטעם שוקו ובמקום תפוז מגורר לימון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0