המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן בצלים עד הזהבה.
להוסיף שום ופלפלים ולערבב.
להוסיף את הנקניקיות, פפריקה ומלח ולערבב. לטגן / להקפיץ בערך כ-5 דקות.
להוסיף תפוחי-אדמה וליצוק מים, להביא לרתיחה.
לבשל כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. *לגרסה צמחונית - ניתן להמיר את הנקניקיות לנקניקיות מן הצומח. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0