המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במטחנת בשר טוחנים יחד חזה עוף, בשר, בצל, תפוחי אדמה גבעול אחד של כרפס וכוסברה.
מערבבים פנימה 2 כפות בצל מטוגן, פלפל לבן, כמון, קינמון, חצי כף כורכום, חצי כף אבקת מרק, פפריקה וקצת מלח, מניחים בצד.
מנקים ומרתיחים 4 גבעולי כרפס, מסננים מהמים.
בסיר מטגנים את הכרפס החלוט יחד עם אפונה, רוטב סויה, חצי כף כורכום, חצי כף אבקת מרק, שום, 2 כפות בצל מטוגן ומלח, מביאים לרתיחה.
מגלגלים קציצות מהתערובת, מוסיפים לרוטב ומבשלים במכסה סגור כ-40 דקות, עד שהקציצות מוכנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0