מביאים לרתיחה את השמן, המים, אבקת המרק ומיץ מלימון אחד. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות ומוסיפים פנימה.
שלב 2
0 דקות
עד שהמרק ירתח, יוצרים את הקציצות: מערבבים את הבשר הטחון, ביצה אחת, מלח, חצי מהפטרוזיליה והרבה פלפל שחור יחד עם הלחם (שאותו מרטיבים, סוחטים ומגררים על פומפייה). יוצרים קציצות עגולות בגודל כדורי פינג פונג.
שלב 3
0 דקות
כשהמרק רותח היטב, מכניסים פנימה את הקציצות אחת אחרי השנייה. מקפידים שהמרק ירתח היטב כל העת.
שלב 4
0 דקות
כשכל הקציצות בפנים מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין עד שתפוחי האדמה רכים (כעשרים וחמש דקות.)
שלב 5
0 דקות
מסירים מהאש. טורפים את חלמון הביצה עם מיץ הלימון הנותר ובוחשים לתוך המרק, שיהפוך לעכור. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים עוד מעט.
שלב 6
0 דקות
מגישים כך ואפשר להוסיף לכל צלחת גם כף או שתיים של אורז לבן מבושל.
שלב 1
מתוך
6
מביאים לרתיחה את השמן, המים, אבקת המרק ומיץ מלימון אחד. קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גדולות ומוסיפים פנימה.
שלב 2
מתוך
6
עד שהמרק ירתח, יוצרים את הקציצות: מערבבים את הבשר הטחון, ביצה אחת, מלח, חצי מהפטרוזיליה והרבה פלפל שחור יחד עם הלחם (שאותו מרטיבים, סוחטים ומגררים על פומפייה). יוצרים קציצות עגולות בגודל כדורי פינג פונג.
שלב 3
מתוך
6
כשהמרק רותח היטב, מכניסים פנימה את הקציצות אחת אחרי השנייה. מקפידים שהמרק ירתח היטב כל העת.
שלב 4
מתוך
6
כשכל הקציצות בפנים מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין עד שתפוחי האדמה רכים (כעשרים וחמש דקות.)
שלב 5
מתוך
6
מסירים מהאש. טורפים את חלמון הביצה עם מיץ הלימון הנותר ובוחשים לתוך המרק, שיהפוך לעכור. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים עוד מעט.
שלב 6
מתוך
6
מגישים כך ואפשר להוסיף לכל צלחת גם כף או שתיים של אורז לבן מבושל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0