המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את החצילים מעל אש פתוחה, עד שישחימו ומצננים.
קולפים אותם ומרסקים למחית גסה.
ממיסים בסיר חמאה ושמן זית. מוסיפים את הבצל, הבצל הירוק, השום והבזיליקום, ומאדים 10 דקות.
מוסיפים את רסק החצילים, מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים עוד 10 דקות.
מוסיפים את הקמח, ומערבבים כדקה. יוצקים את המרק הצח והחלב, ומתבלים בזעפרן (עם המים), בתימין וברוזמרין.
מבשלים 45 דקות.
טוחנים בבלנדר, מסננים, מחזירים לסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת, ומחממים עד לרתיחה.
מוסיפים את גבינת העזים המעוכה תוך כדי ערבוב עד שהיא נמסה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0