שוטפים היטב את העלים (בעיקר אם משתמשים בתרד, שנוטה להחביא בתוכו לא מעט חול). אם משתמשים במנגולד, מפרידים בין הגבעולים הלבנים לעלה הירוק. את הירוק קוצצים גס, את הגבעולים קוצצים הכי דק שאפשר. אם משתמשים בתרד, פשוט קוצצים גס.
*לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
חולטים את העלים והגבעולים הקצוצים במים רותחים למשך דקה. מסננים וסוחטים חזק חזק חזק, כדי להיפטר מכמה שיותר מים. מפוררים היטב כדי שלא יהיו גושי עלים אחרי הסחיטה.
שלב 3
0 דקות
מועכים את הגבינה במזלג כדי שיתקבלו פירורים קטנים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לגבינה את כל החומרים (חוץ מהשמן) ומערבבים לעיסה אחידה. יוצרים קציצות שטוחות. אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד פירורי לחם.
שלב 5
0 דקות
מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם ומטגנים בשמן בגובה סנטימטר אחד משני הצדדים עד להזהבה.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם או ששומרים במקרר ומשתמשים בקציצות למילוי כריכים.
שלב 1
מתוך
6
שוטפים היטב את העלים (בעיקר אם משתמשים בתרד, שנוטה להחביא בתוכו לא מעט חול). אם משתמשים במנגולד, מפרידים בין הגבעולים הלבנים לעלה הירוק. את הירוק קוצצים גס, את הגבעולים קוצצים הכי דק שאפשר. אם משתמשים בתרד, פשוט קוצצים גס.
*לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
חולטים את העלים והגבעולים הקצוצים במים רותחים למשך דקה. מסננים וסוחטים חזק חזק חזק, כדי להיפטר מכמה שיותר מים. מפוררים היטב כדי שלא יהיו גושי עלים אחרי הסחיטה.
שלב 3
מתוך
6
מועכים את הגבינה במזלג כדי שיתקבלו פירורים קטנים.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לגבינה את כל החומרים (חוץ מהשמן) ומערבבים לעיסה אחידה. יוצרים קציצות שטוחות. אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד פירורי לחם.
שלב 5
מתוך
6
מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם ומטגנים בשמן בגובה סנטימטר אחד משני הצדדים עד להזהבה.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם או ששומרים במקרר ומשתמשים בקציצות למילוי כריכים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0