המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל והשום בשמן זית, עד להזהבה.
להוסיף את הירקות, לערבב עד שהגזר משנה את צבעו.
להוסיף את תפוחי האדמה, לערבב היטב.
להוסיף תבלינים, לערבב.
להוסיף מים רותחים עד כדי כיסוי התוכן ועוד קצת.
כשרותח שוב, להקטין את הלהבה ולבשל עד להתרככות הירקות.
אם המרק יצא דליל מדי, מערבבים את קמח תפוחי האדמה עם מים קרים ויוצקים לאט למרק, עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
טועמים ומשפרים טעמים לפי הצורך.
אפשר להשאיר את המרק בצורתו או להעבירו לבלנדר לקבלת מרקם קטיפתי.
בעת ההגשה, מפזרים שמיר או פטרוזיליה קצוצה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0