המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הפטרוזיליה ואת הבצל הירוק.
חותכים לקוביות את הגבינה. מערבבים את הביצים בנפרד עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק והגבינה.
לוקחים את החמאה וממיסים במחבת, שופכים את הבלילה ולאחר כמה זמן הופכים (ממש כמו חביתה רגילה). שיהיה לכולנו בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0