המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חולטים את התרד: טובלים אותו במי מלח רותחים ל-2 דקות, מסננים ומספיגים במגבת. קוצצים דק מאוד.
מניחים את התרד בקערה עם גבינת ריקוטה, חלמונים, פלפל אנגלי, גבינת פרמזן, קמח, סולת, מלח ופלפל. מעבדים לבצק מוצק. אם צריך, מוסיפים מעט קמח.
מגלגלים את הבצק למעין נקניק ארוך בעובי 2 ס"מ. חותכים לפיסות באורך 2 ס"מ ומניחים על משטח מקומח קלות.
מערבבים את הריחן ואת השמן בכד קטן.
מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הניוקי ומבשלים כ-3 דקות עד שהם צפים.
מסננים, מחלקים ל-6 צלחות או קעריות מחוממות, יוצקים עליהם את שמן הריחן ומפזרים פלפל שחור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0