המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה מיץ לימון ושמן ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע באבוקדו.
מכסים היטב ומניחים במקרר לשעה לפני ההגשה לספיגת הטעמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0