המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל הירקות עם רוטב הבסיס, שמן הזית, פפריקה ומלח ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
מטגנים את הבצל עם השמן עד שמזהיב
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב כדקה. *ניתן להמיר את הבשר הטחון לעוף או הודו טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הבהרט, מלח ופלפל לפי הטעם,
מוסיפים את האורז ומערבבים.
ממלאים את העוף בתערובת המלית. ניתן לתפור את הפתח או לסגור עם קיסם עץ.
מורחים את העוף ברוטב הבסיס, פפריקה ופלפל שחור.
מניחים את העוף על הירקות שבתבנית.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופיםכ 60 דקות.
אחרי שעה, כשהירקות רכים מוציאים את התבנית מהתנור,
מעבירים את העוף לתבנית אחרת וממשיכים לאפות אותו עוד כ 30 דקות עד שהוא מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0