המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את הכרובית 60 דקות לפני ההכנה.
בקערה גדולה מערבבים קמח טמפורה, ביצה, רוטב בסיס, מיונז ומים עד שמתקבלת בלילה אחידה, כמו של פנקייק.
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
טובלים את הכרובית בבלילה.
מטגנים את הכרובית עד שהיא זהובה.
מוצאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
מגישים עם קערית של רוטב צ'ילי מתוק, או רוטב הבסיס של אסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0