המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים מלית לשניצלים: לטגן בצל ופטריות קצוצים דק, לבשל בנפרד תפו"א.
את מחית התפו"א לערבב עם הפטריות ולתבל.
להמליח את השניצלים משני הצדדים, לשים מלית במרכז ולקפל לשניים. בצדדים לסגור עם קסמי שיניים כך שהמילוי לא יצא.
את השניצלים יש לתבול בביצה ופירורי לחם ולטגן בשמן עמוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0