המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים מלית לשניצלים: לטגן בצל ופטריות קצוצים דק, לבשל בנפרד תפו"א.
את מחית התפו"א לערבב עם הפטריות ולתבל.
להמליח את השניצלים משני הצדדים, לשים מלית במרכז ולקפל לשניים. בצדדים לסגור עם קסמי שיניים כך שהמילוי לא יצא.
את השניצלים יש לתבול בביצה ופירורי לחם ולטגן בשמן עמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0