המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי המלית, טועמים ומתקנים תיבול. קוצצים בנפרד את רגלי הפטריות ובשר החציל.
מחלקים לשלושה חלקים, לחלק אחד מוסיפים את בשר החציל ולאחד את הפטריות.
ממלאים את הפטריות בבשר המתובל בפטריות והחציל בבשר עם החציל ואת העגבניות בבשר הנותר.
משמנים תבנית זכוכית בשלוש כפות שמן זית, מסדרים את הירקות בתבנית ומלמעלה מזליפים את השמן הנותר. מכסים בנייר כסף מבלי להדק .
צולים בתנור כ-25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים 7-10 דק' להשחמה.
מגישים במרכז השולחן עם אורז ארוך לבן וסלט עלי בייבי בלימון ושמן זית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0