המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים יחד את כל החומרים לקבלת בצק אחיד. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומניחים לבצק לתפוח מעט. בינתיים מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
בעזרת שתי כפות מעבירים נטיפי בצק אל השמן החם. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים שיזהבו יפה. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג.
מגישים עם אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0