משרים את רצועות העוף כחצי שעה ב 2 כפיות קארי + 2 כפיות שמן זית +2 כפות סויה.
שלב 2
0 דקות
במחבת מטגנים בשמן זית את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים מקפיצים 2-3 דקות, עד להלבנת העוף. מתבלים במעט פלפל ומלח, מוסיפים את היין ומקפיצים מעט. מוציאים את רצועות העוף (ללא הרוטב) מהמחבת.
שלב 3
0 דקות
למחבת מוסיפים את חלב הקוקוס, כפית קארי ומבשלים כ-3 דקות עד סף רתיחה. מתבלים בפלפל שחור ומלח, ניתן להוסיף גם צ'ילי חריף לפי הטעם. מוסיפים את הקורנפלור ומסמיכים את הרוטב.
שלב 4
0 דקות
מחזירים את קוביות העוף למחבת ומוסיפים כוסברה ובצל ירוק ומבשלים עוד כ 5 דקות על אש בינונית- קטנה.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומחלקים לצלחות הגשה. על השולחן מניחים צלוחיות עם התוספות, וכל סועד מוסיף למנה מה שמתחשק לו.
שלב 6
0 דקות
לקישוט, בקעריות קטנות על השולחן, ניתן להגיש: בוטנים קלופים וקצוצים, עירית קצוצה, בצל ירוק קצוץ, קוביות קטנטנות של גמבה, של פאפיה, של מנגו, של בננה, ושבבי קוקוס טרי קלוי.
שלב 1
מתוך
6
משרים את רצועות העוף כחצי שעה ב 2 כפיות קארי + 2 כפיות שמן זית +2 כפות סויה.
שלב 2
מתוך
6
במחבת מטגנים בשמן זית את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים מקפיצים 2-3 דקות, עד להלבנת העוף. מתבלים במעט פלפל ומלח, מוסיפים את היין ומקפיצים מעט. מוציאים את רצועות העוף (ללא הרוטב) מהמחבת.
שלב 3
מתוך
6
למחבת מוסיפים את חלב הקוקוס, כפית קארי ומבשלים כ-3 דקות עד סף רתיחה. מתבלים בפלפל שחור ומלח, ניתן להוסיף גם צ'ילי חריף לפי הטעם. מוסיפים את הקורנפלור ומסמיכים את הרוטב.
שלב 4
מתוך
6
מחזירים את קוביות העוף למחבת ומוסיפים כוסברה ובצל ירוק ומבשלים עוד כ 5 דקות על אש בינונית- קטנה.
שלב 5
מתוך
6
מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומחלקים לצלחות הגשה. על השולחן מניחים צלוחיות עם התוספות, וכל סועד מוסיף למנה מה שמתחשק לו.
שלב 6
מתוך
6
לקישוט, בקעריות קטנות על השולחן, ניתן להגיש: בוטנים קלופים וקצוצים, עירית קצוצה, בצל ירוק קצוץ, קוביות קטנטנות של גמבה, של פאפיה, של מנגו, של בננה, ושבבי קוקוס טרי קלוי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0