המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים במשך חצי שעה, ומבשלים אותן באותם מים במשך 10 דקות. מסננים את הפטריות, שומרים את המים ומסננים אותם בשנית.
מאדים את השום, בצלי השאלוט והכרישה כ-5 דקות בחמאה.
מוסיפים את פטריות השמפיניון הטריות לסיר ומטגנים על אש בינונית למשך 5 דקות עד לריכוך.
מוסיפים את הפורצ'יני, מי ההשריה של הפורצ'יני וציר הירקות.
טוחנים את המרק ומוסיפים תוך כדי את השמנת ומתקנים תיבול. לקישוט מפזרים פרחי טימין טריים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0