המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד לגוון שזוף. מוסיפים לסיר את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד סגירה והשחמה. בוזקים מעל את הקמח ומערבבים.
בוזקים את הפפריקה (אם רוצים, משלבים פפריקה חריפה לפי הטעם), מוסיפים כוס מים רותחים ומערבבים. מכסים ומאדים מספר דקות.
מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ובוחשים. יוצקים את יתרת המים תוך בחישה.
מוסיפים שום, תפוחי אדמה, גזרים, עגבנייה ופלפלים. מתבלים במלח וסוכר ומביאים לרתיחה. (את הירקות אפשר להזהיב לחוד ולהוסיף לסיר, מאוד טעים).
מוסיפים אבקת מרק ועלי דפנה, גרגרי פלפל אנגלי ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים לפחות. מתבלים ומשפרים טעמים ומגישים מיד.
אם רוצים אפשר להוסיף בצקניות מיוחדות מתערובת קמח וביצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0